Hjelp med å finne lån

En nettside der du kan sammenligne forbrukslån som hos Kapitalkassen vil hjelpe deg med å innhente ulike tilbud på markedet, helt uten forpliktelser, og du kan velge et tilbud som passer dine behov. Det er en fornuftig løsning, fordi det kan være en stor jobb å gjøre dette helt på egen hån.

Kapitalkassen

KapitalKassen er helt gratis å benytte seg av, og du har ingen forpliktelser utenom de avtaler du inngår med långiver. KapitalKassen har en liste med mange banker du kan velge mellom og du kan dra nytte av det i din jakt på billig forbrukslån og lave renter.

Hvordan få en refinansiering

Det er mange lånutbydere som kan tilby refinansiering. Det eneste du trenger å gjøre, er å sende inn en uforpliktende søknad og se om det er mulig å spare penger. I hovedregel, hvis du har flere ulike lån, er det penger å spare. Dette gir seg selv hvis du får lavere rente og kan kvitte deg med flere termingebyrer etc. Det er ikke alltid det lønner seg med en refinansiering, men hvis du har kredittkort eller forbrukslån med lang løpetid, er det fornuftig å sjekke mulighetene du har.

 

Varierende rente og større overblikk

En fellesnevner for mange som vil ha refinansiering, er at de har flere ulike lån. Mange lån gir ofte utslag i varierende renter og et mindre overblikk over den økonomiske situasjonen til enkeltpersonen. Sett i gang med det samme og lag en oppstilling av all gjelden du har, hvor mye utgifter du har i måneden og hvor stor rente det er på de ulike betalingsforpliktelsene. Når du har kommet så langt, vet du hvor mye du trenger å låne og kan sende inn en uforpliktende søknad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *