Bitcoin invest

Hvordan kjøpe Bitcoin?

Hvordan kjøpe Bitcoin?

Bitcoin er nå å se på mange forskjellige steder. Bitcoin har gått fra å være nytt og ukjent i 2009 til å bli et verdensomspennende fenomen. Det virker som alle vet om og har hørt om Bitcoin. Flere og flere vurderer også å ta turen innom valutaen for å sjekke ut de mange fordelene ved Bitcoin.

Ser du på muligheten til å kjøpe din første Bitcoin? Da bør du lese dette. Det er flere måter å investere i Bitcoin på.

Minibank

Når du skal kjøpe din første Bitcoin kan du kjøpe den på en fysisk minibank. Det finnes nå Bitcoin automater som gir deg Bitcoin. Du får ikke en Bitcoin mynt ut av disse automatene, men du kan få en lapp hvor det står noen koder slik at du kan finne denne Bitcoinen på internett. Bitcoin er en digital valuta som ikke finnes i en fysisk form. Bitcoin automater er ikke veldig utbredt ennå, men de vokser frem. I Norge finnes det kun 1 minibank. Det er i Oslo og i bygningen til Kashbah Hub. Det er en morsom måte hvor man kan veksle kontanter for Bitcoin. Problemet her er at minibanken er begrenset til kun 5000 kroner. Det gir ikke mange enheter av en Bitcoin.

Direktehandel

En annen måte å kjøpe Bitcoin på er å kjøpe Bitcoin rett fra en person som har Bitcoin. Med dette menes tjenester for fasiliteter for direktekjøp. Det finnes flere og flere tjenester som hjelper deg med å kjøpe rett fra personer uten at du kjøper fra person hjulpet av store børser.

Her kobles kjøpere og selgere sammen etter hvor de bor. Localbitcoins er et slikt eksempel. Det finnes flere og flere slike.

Tenk derfor igjennom hvordan du ønsker å kjøpe Bitcoin. Ikke tenk for lenge, men sett i dag. Det er først når du har startet å handle at det er artig.

Les mer på https://bitway.no/kjope-bitcoin/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *